INDBYDELSE TIL INDENDØRS FODBOLDTURNERING

CC Sportswear - Bagsværd Hovedgade 79 - 2880 Bagsværd - Tlf.: 4444 0734

VB 1968 afvikler Gladsaxe / CC Sportswear Cup fra fredag den 21. december til søndag den 23. december 2018 i Gladsaxe Sportscenter (hal 1 og 2) for rækkerne U7/13 drenge. Piger er også velkomne.

Rækkerne U7/11 drenge afvikles på niveau AB og BC, dog er nogle af rækkerne splittet op i både A, B og C. Rækkerne U12/13 drenge afvikles på niveau BC. Alle rækkerne afvikles på en håndboldbane som 5-mands (U7/9) og 4-mands (U10/13). Man må tage to reserver med. Niveau C er for nystartede eller som bare har væsentlig mere fodboldglæde end de har fodboldforståelse.

Max. antal hold er 16 i hver række. Alle hold er garanteret mindst tre kampe. Det tilstræbes at nr. 1 og 2 fra hver pulje går videre og der spilles kvart-, semi- og finale i hver række. Spilletiden for alle rækker er 7 minutter. VB 1968 stiller med egne dommere. Pokaler til 1., 2. og 3. pladsen i alle rækker og desuden pokaler til ALLE i U7 rækkerne. Der spilles efter DBU's regler for indendørs fodbold på håndboldmål samt særreglerne i kampprogrammet.

Kampprogrammet udsendes 5 dage før start.

Tilmelding og betaling: Senest fredag den 14. december 2018

Tilmeldingsgebyr (400,- pr. hold) indsættes på konto: 1551-11379036 eller MobilePay: 200777

Eventuelle spørgsmål besvares af:
Turneringsansvarlig: Yousef Fazal, email: fazalyousef@hotmail.com
Tilmelding og betaling: Jørgen Franck, email: jorgen.franck@privat.dk

REFERAT FRA STÆVNET

Med 73 tilmeldte hold til Gladsaxe / CC Sportswear Cup var det noget af en kold afvaskning i forhold til februar stævnet. Måske den tætte placering op til julen kan skyldes de få tilmeldinger. Vi ser dog store udsving i antallet af tilmeldte hold fra gang til gang. Atter var det ungdommen i Værebro Park der var det bærende element i realisationen af selve stævnet. Deltagerne leverede varen som sædvanlig med flot fodbold og intense opgør.

AK Byg fra Roskilde vandt finalen i U12 BC rækken over Sportmonda fra Tuse. AK Byg fik revanche fra et tidligere stævne hvor de tabte i finalen til Sportmonda. På trediepladsen kom Fortnite Boys fra Holbæk.

Teknisk Fodbold Akademi fra Gentofte vandt finalen i U13 BC rækken over B93. På trediepladsen kom HIK. Det var fredagens program, men vi fortsætter lørdag og søndag.

Så var der et lokalt islæt ved præmieuddelingen i U08 B rækken. AB spillede finale mod Ålkolm IF, et rigtigt tæt og tempofyldt opgør der endte uafgjort. Straffesparkkonkurrencen blev afgjort i fjerde runde til Ålholms fordel. AB måtte derfor tage sig til takke med andenpladsen, men som et plaster på såret sejrede de i lokalopgørene imod Bytoften og Værløse i puljekampene. FCK kom ind på trediepladsen.

U09 B rækken var en meget spændende række, hvor begge semifinaler gik i straffesparkkonkurrence. Finalen var et klubopgør mellem to hold fra Vallensbæk. Selvfølgelig gik finalen også i straffesparkkonkurrence og fandt først sin afgørelse i syvende runde. Hold 2 vandt og Hold 1 tog andenpladsen. Helsinge kom ind på trediepladsen med en snæver 1-0 sejr.

Kastrup vandt finalen i U08 A rækken over FCK. Det må være herligt at gå på juleferie med en sejr over FCK. På trediepladsen kom HIK.

I U10 AB rækken var finalen et klubopgør mellem to hold fra FCK. FCK 1 vandt i puljen over FCK 2, men i finalen var det FCK 2 der løb med sejren. På trediepladsen kom HG.

FCN vandt finalen i U11 AB rækken over PSG 4300 fra Holbæk Sportsakademi. På trediepladsen kom HG. Det var slut for lørdagens program.

Så var der igen lokalt islæt ved præmieoverrækkelsen. G77 drengene vandt finalen i U07 C rækken over Bytoften med 2-0. På trediepladsen kom et andet hold fra Bytoften.

I U08 BC rækken var finalen et klubopgør mellem to hold fra Greve. Greve 3 vandt i finalen over Greve 2. På trediepladsen kom Team Theis der slog FCK. Den stod ellers 0-0 lige til de sidste sekunder, men så lavede FCK straffespark. Der blev scoret sikkert og så var sejren hjemme til Team Theis.

HG 4 vandt i finalen over Hareskov i U10 BC rækken. Den ordinære kamp endte 1-1 og efter 6. runder i straffesparkkonkurrencen. HG 3 kom ind på trediepladsen.

G77 drengene vandt i finalen over Vallensbæk i U09 BC rækken. Fix slog B 1908 og kom ind på trediepladsen. Det var afslutningen på Gladsaxe / CC Sportswear Cup for denne gang, ses forhåbentlig igen i det nye år.

Afslutningvis en stor tak til vores sponsor CC Sportswear på Bagsværd Hovedgade 79 i Bagsværd. Desuden vil vi gerne takke personalet i Gladsaxe Sportscenter for deres store hjælpsomhed før og under stævnet samt Ronaldo i Caféen der stod for forplejning. Desuden tak for super service fra Pokalshoppen der levere pokalerne til stævnet. Tilsidst må vi ikke glemme alle dem der gjorde det muligt at realisere dette stævne, derfor en tak til: Abdul Rahman Ehsan, Abubakr Ghaffar, Adam Fazal, Adnan, Jama, Arif Asif, Besmir Sulejmani, Christopher Sarroe, Emil Mike Nielsen, Ferhar Filikci, Luon Zendeli, Mohammad Fazal, Mustafa Duch, Narsat Wahedi, Nemanja Rajovic, Salim Asif, Tullah Safi, Usman Iqbal, Younas Ahmed, Yunes Yusuf og Yusuf Jama.

Vi håber på et gensyn igen til Gladsaxe Cup januar 2019.